Suomalainen järjestökenttä vuonna 2017

380H Suomalainen järjestökenttä vuonna 2017 – Mikä vapaaehtoisia motivoi?

Tänä päivänä maassamme on n. 140 000 yhdistystä, joiden riveissä tehdään vuosittain miljoonia tunteja vapaaehtoistyötä. Nyt on aika selvittää, mikä saa tekemään vapaaehtoistyötä tämän päivän hektisessä elämänrytmissä? Miten vapaaehtoistyö palkitsee tekijäänsä?

Tuo sinäkin päivänvaloon sinun parhaat kokemuksesi vapaaehtoistyöstä tai kerro kommenttikentässä, mikä sinua motivoi vapaaehtoistyöhön!

(Linkki kommenttikenttään avautuu uuteen välilehteen, alla “leave a reply”)

6 thoughts on “Suomalainen järjestökenttä vuonna 2017

 1. Kyllähän se niin on, että hyvässä porukassa jaksaa puurtaa ikävämpääkin hommaa. Hyvä ja kannustava porukka on siis erityisen tärkeä, koska ei vapaaehtoistyökään aina ole kivaa itsessään. Paras palkinto on tietenkin se, kun saadaan yhdessä jotain uutta ja hienoa aikaan, mutta kyllä onnistumisista on tärkeää myös saada ja antaa kiitosta sekä palkita tekijöitä jotenkin.

  Like

 2. Vapaaehtoistyön tekeminen on monella tavalla palkitsevaa. Vapaaehtoistyön tekemisestä tulee tunne, että on tärkeä, ja tekee jotain tärkeää.

  Like

 3. Itselleni vapaaehtoistyön tekeminen on ollut väline kasvattaa myös omaa ammatillista osaamista. Onkin hienoa, että itseään voi jatkuvasti kehittää tekemällä vapaaehtoistyötä – ja ne mahdollisuudethan eivät ikinä lopu :).

  Like

 4. Hommia on hienoa tehdä hyvässä porukassa vaikka vaapaaehtoisenakin! On mukavaa ja todella palkitsevaa nähdä lopputulos, jonka tekemisessä on itse ollut mukana.

  Like

 5. Kun kaikki puhaltavat yhteen ja uhraavat omaa aikaa ja osaamista yhteisen päämäärän saavuttamiseksi, niin onhan se hienoa! Lopputulos usein palkitsee ja yhdessä tekeminen jo itsestään on palkinto, kunhan löytyy mukava porukka missä kenenkään hartioille ei heitetä liikaa painoa.

  Like

 6. Siitä saa itsellekin jotain: edistettyä tärkeää asiaa, löytää samanhenkistä seuraa, kokee olevansa tärkeä.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s