Harjoittelijat esittäytyvät

IMG_2284

Moikka!  Me ollaan Tiia ja Pauliina ja ollaan mukana tuottamassa Made in Lutakko- tapahtumaa.  Olemme molemmat Humanistisen ammattikorkeakoulun ensimmäisen vuoden kulttuurituottajaopiskelijoita,ja toteutamme osana opintojamme harjoittelun tapahtuman tuotantotiimissä.

Tapahtuma juhlistaa 100-vuotista Suomea, ja mielestämme on todella hienoa päästä mukaan juhlistamaan Suomen suurta juhlavuotta juuri tämän tapahtuman merkeissä. Projektissa pääsemme tutustuman Schaumanin kadun vanhaan leipomorakennukseen ja sen tiloissa toimiviin järjestöihin, taiteilijoihin ja yrityksiin. Talo ei ole meille entuudestaan kovinkaan tuttu, mutta pikkuhiljaa mekin alamme sitä hahmottaa, sehän tässä tapahtumassa onkin pointtina!  Päävastuualueisiimme kuuluu tapahtuman verkkoviestintä, tiedottaminen, talosuunnistus ja tietenkin käytännön järjestelyt.  

Tapahtumapäivä on 6.5.2017, eli tapahtumaan on tällä hetkellä aikaa lähes tarkalleen kaksi kuukautta. Kahdessa kuukaudessa ehtii tehdä paljon ja taas toisaalta aika on hyvinkin rajallinen. Uskomme kuitenkin että ahkera uurastaminen palkitsee lopulta ja saamme aikaan jotain hienoa! Odotamme molemmat innolla tapahtumapäivää, jolloin tehty työ oikeasti konkretisoituu. Tapahtuman tuotantotiimissä on todella hyvä tekemisen meininki ja saamme varmasti porukalla paljon mahtavia juttuja aikaan.

Nyt aiommekin tapahtuman lähestyessä päivitellä tänne blogiin kaikkea materiaalia liittyen tapahtumaan. Tuotoksiimme voit törmätä myös Facebookin ja Instagramin puolella. Mukavaa kevään alkua kaikille ja laittakaahan seurantaan Made in Lutakko!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s