Talon toimijat esittelyssä: Nemecic

810_6544-2_web

Heinolassa 2005 perustettu, nykyisin Jyväskylässä tukikohtaansa pitävä metalliretkue Nemecic yhdistelee musiikissaan elementtejä eri metalligenreistä ja musiikillisia yhtymäkohtia voi löytää yhtyeisiin kuten Lamb of God, Fear Factory ja vaikkapa Alice in Chains. Bändi on nähty tositoimissa viimeksi Tampereen Klubilla keväällä 2012 keikalla, joka jäi yhtyeen silloisen kokoonpanon viimeiseksi. Nemecic sai monen mutkan kautta kasattua rivinsä nykyiseen muotoonsa lokakuussa 2015 ja sulkeutui tammikuussa 2017 Juho Räihän hoteisiin Kouvolan SoundSpiral Audio-studiolle äänittämään debyytti täyspitkää.

Nemecic treenaa talon kellarikerroksessa klo 12-17

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s